E pentru tine!

Cu ajutorul acestui site te voi învăța cum să-ți configurezi creierul astfel încât să iubești banii, să economisești cu ușurință și să investești inteligent pentru ca TU să nu mai lucrezi pentru bani, ci banii să muncească pentru tine.

Dacă ai strâmbat din nas atunci când ai citit ‘să iubești banii‘,
te afli exact unde trebuie.

Dacă, în schimb, ai zâmbit și ai dat din cap,
ești pe site-ul de care ai nevoie.

Salut, numele meu este Cătălin!

Am Level 33 (ani) :nerd: și ador înghețata.

Pentru mine drumul către independența financiară a început cu un gând: ‘cum ar fi dacă aș economisi $10.000?

Până atunci consumam tot ce produceam, fără să mă gândesc prea mult la cum mă voi descurca luna viitoare, așa că obiectivul era destul de îndrăzneț.

Mai ales că lucram ca și freelancer, plătit la oră, fără contracte și fără garanția că voi avea de muncă și în săptămână ce va urma.

Îți mărturisesc că partea de economisire a fost cea mai simplă. Adevăratele provocări au apărut atunci când mi-am dat seama că HABAR NU AVEAM ce să fac cu economiile mele.

ACUM ȘTIU exact ce am de făcut​

Și vreau să împărtășesc cu tine.

Nu de alta, dar poți învăța din greșelile pe care le-am făcut eu în toți acești 4 ani, ca să nu fie nevoie să te împotmolești de ele, iar în schimb să accelerezi spre independența ta financiară.

Exemple de greșeli pe care eu le-am făcut și nu e nevoie să le faci și tu:

Și eu am început ca și tine: cu cărți de educație financiară, cu clipuri de pe YouTube, bloguri, cursuri și comunități de specialitate ca să fiu unde sunt astăzi: să-mi trăiesc viața după propriile reguli.

Educație, consiliere și criptomonede

Specialitatea mea sunt criptomonedele, o revoluție tehnologică ce va schimba modul în care folosim banii.

Din păcate mulți dintre români văd în această tehnologie doar o speculație, un casino, niște pariuri. Dacă nu-și pot ‘sparge’ banii la păcanele, de ce să nu se joace cu o criptomonedă care are nume de câine? :facepalm:

Blockchain-ul și criptomonedele sunt mai mult de atât iar misiunea mea este să te pregătesc pentru revoluția tehnologică ce abia a început.

Dă-mi voie să-ți trimit un mesaj de fiecare dată când am ceva valoros pentru tine: un articol, un video sau un curs care să te aducă mai aproape de independența ta financiară.​

Curs crypto GRATUIT

Peste 40 de lecții din care înveți cum să investești inteligent în criptomonede, fără să pierzi banii aiurea

Fără SPAM. Fără promoții.