Cum depui bani în Binance cu sau fără Revolut

Deocamdată Binance nu mai acceptă depunerile prin transfer bancar în Lei sau Euro și singura noastră opțiune este să alimentăm cu un card bancar. Transferurile bancare sunt ideale pentru că nu se percep comisioane, iar la alimentarea cu cardul trebuie să plătești în plus. În acest articol îți voi arăta, pas cu pas, cum să depui bani în contul tău Binance. În plus, te voi învăța o metodă mai puțin cunoscută, prin care să plătești cele mai mici comisioanele la depunere.

Depunerea de fonduri în contul tău Binance este un proces simplu și rapid. Îți voi arăta toți pașii pe calculator, dar dacă preferi să folosești aplicația de mobil, vei putea să aplici aceeași pași și pe telefon, după ce înțelegi procesul de depunere.

Ca să poți face o depunere în contul tău Binance, trebuie ca mai întâi să treci prin procesul de identificare a identității. Va trebui să le oferi datele tale personale precum și o copie după buletin sau pașaport și să aștepți ca informația să fie verificată. Verificarea poate dura între câteva minute și câteva ore, așa că va trebui să ai răbdare.

Așa cum menționam și mai devreme, pentru a depune banii în Binance ar fi ideal un transfer bancar. A fost posibil în trecut și probabil vor re-activa această opțiune în viitor, dar deocamdată depunerea se poate face doar cu un card bancar. În lumea crypto, orice depunere cu cardul bancar e întotdeauna însoțită de comisioane mari. De obicei 2.99% dar la depunerea în Binance comisionul e de 1.8%.

Există însă o alternativă și vei avea nevoie de un cont Revolut. Dacă nu ai un cont Revolut, poți să-ți faci un cont gratuit aici: https://catalinoanca.ro/afiliere/binance

Contul Revolut îți dă access la un cont în Dolari americani, dar și în Euro. Chiar dacă vrei să faci o depunere în Binance cu cardul, Revolut te ajută să plătești mai puțin folosind Euro. Altfel te vei baza pe rata de conversie a băncii tale care de obicei nu este cea mai bună.

Dar pentru a plăti cel mai mic comision la depunere vei avea nevoie de USD. De aceea îți voi alimenta contul tău Revolut cu valuta pe care o ai la îndemână și o vei converti apoi în USD pe care îi vei trimite către Binance. Cu un astfel de transfer contul tau va fi alimentat direct cu criptomonede stabile (stablecoins).

Urmărește toți pașii necesari pentru a face o depunere în Binance pe care i-am înregistrat în video-ul de mai jos:

Cu Binance plătești cele mai mici comisioane din industrie, dar poți să reduci aceste comisioane și mai mult. Pentru orice tranzacție de vânzare sau cumpărare plătești un comision de 0.1% din valoarea tranzacției. Dacă îți faci un cont Binance folosind linkul meu de afiliere, vei primi o reducere de 10% la aceste comisioane. Tu primești 10% reducere și eu primesc tot 10% reducere.

Fa-ți cont Binance folosind acest link pentru a beneficia de reducerea de 10% a comisioanelor: https://catalinoanca.ro/afiliere/binance

Dacă ai întrebări, lasă-mi un comentariu iar eu îți voi răspunde cu drag.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

3 răspunsuri

 1. Salut,
  Te rog sa-mi spui care este cea mai buna metoda de depunere la Binance.
  Eu am cont in euro la banca si card tot in euro.
  Incerc sa depun si imi spune ca am serviciul indisponibil.
  Multumesc anticipat!

  1. Salut Lucian,
   Din pacate bancile nu sunt prietenoase cu criptomonedele.
   Daca te referi ca serviciul nu este disponibil in contul tau Binance, atunci e de la ei problema.
   Ai incercat sa cumperi Bitcoin sau USDT direct cu cardul din Binance, fara sa faci pasul de depunere?
   Adica, in loc sa faci depunere, in aplicatia Binance ai acces la lista de servicii de unde poti alege sa cumperi crypto cu cardul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei sa afli cand postez ceva nou?

Dă-mi voie să-ți trimit o notificare prin email. Singurul mod în care voi folosi adresa ta de email este ca să te anunț când apare conținut nou pe site. Fără spam, fără promoții. 

Articole pentru tine

Curs crypto GRATUIT

Peste 40 de lecții din care înveți cum să investești inteligent în criptomonede, fără să pierzi banii aiurea

Fără SPAM. Fără promoții.