Ce criptomonede să cumperi în 2022

Să cauți ce criptomonedă va crește în 2022 e ca și cum te-ai interesa care este cel mai bun ulei de motor, dar tu nici măcar nu ai permis de conducere. E ca și cum ai căuta regim de alimentație pentru a participa la competiții de bodybuilding, dar n-ai făcut în viața ta mai mult de 10 flotări.

Dacă în portofoliul tău nu ai măcar Bitcoin, degeaba cauți altceva. Există peste 12.000 de criptomonede și toate au “potențial” de creștere. Și deși au potențial, cu toate vei pierde bani, GARANTAT. Pentru că nu există investiție fără risc, iar ce e garantat în investiții este că vei pierde bani. Prețurile cresc și scad, iar dacă nu știi ce să faci, nu ai o strategie, în mod natural vei pierde toți banii.

Te-ai obișnuit cu ‘influenceri’, de pe YouTube, Instagram sau TikTok care te-au entuziasmat că s-au îmbogățit cu criptomonede și ți-au oferit încredere că o poți face și tu.

Și da, o poți face și tu, dacă știi ce faci. O să-ți zic imediat și în ce să investești, dacă asta îți dorești să auzi.

Dar până atunci vreau să înțelegi ce nu știi. De multe ori lumea va promova exagerat o anumită criptomonedă: XRP, DOGECOIN sau SHIBA INU. Dar ce tu nu știi este că ei nu au cumpărat doar acea criptomonedă. Ci au 70% Bitcoin, 20% Ethereum, și printre restul de 10% au și speculații din-astea. Bine, împărțirea nu e chiar așa la toată lumea, dar e ceva asemănător.

Cine zice că băgă toți banii într-o criptomonedă de care nu a auzit nimeni, e un cascador – se dă în spectacol. Ori nu îi pasă de consecințe, adică să piardă toți banii, ori habar n-are ce face. Pentru cei 1, 2, 10 care s-au îmbogățit peste noapte, sute și mii de oameni au pierdut banii.

În investiții, pentru ca cineva să câștige, altcineva trebuie să piardă. Tu cum te asiguri că ești în tabăra câștigătoare?

Dacă vrei să știi ce criptomonede să cumperi în 2022, îți zic eu cum poți fi în tabăra câștigătoare. Începe prin a acumula Bitcoin. După ce ești mulțumit cu cât Bitcoin ai acumulat, poți să îți diversifici portofoliul și cu Ethereum. E adevărat, nu o să te îmbogățești peste noapte, dar acestea sunt criptomonede în creștere care au șansa să existe și în următoarele 10-20 de ani.

Între timp ai posibilitatea să înveți și să te documentezi mai bine în legătură cu criptomonedele, dar mai ales în privința investițiilor. Și dacă îți dorești adrenalină și vrei să speculezi mai mult, pariază 10% din portofoliul tău pe ce criptomonede trendy vrei să îți încerci norocul. Adică orice s-ar întâmpla cu banii tăi, să nu îți pară rău.

Pentru că banii pe care îi investești în criptomonede, chiar și în Bitcoin și Ethereum sunt bani pe care îți permiți să-i pierzi. Sunt bani de care nu ai nevoie să supravețuiești și în loc să-i ții la bancă sau la saltea, îi investești ca să se înmulțească. Dar dacă pierzi toți banii investiți, să poți să-ți vezi în continuare de viața ta, fără probleme. Dacă nu stăpânești acest aspect, nu ai ce investi în criptomonede.

Dacă m-ai urmărit până acum și vrei să știi în ce să investești cei 10%, poți să te informezi în legătură cu următoarele proiecte: AVAX și SOL. Sunt proiecte competitoare pentru Ethereum, platforme pe care se dezvoltă cele mai populare aplicații descentralizate și care își propun să fie mai bune decât Ethereum. Bineînțeles, poți include aici orice altă criptomonedă îți dorești, pentru că astfel portofoliul tău e diversificat și nu îți asumi un risc prea mare.

Dar dacă ești la început și poți investi doar una-două sute de lei pe lună, acumulează mai întâi Bitcoin. Ai putea cumpăra Bitcoin de 70 de lei, Ethereum de 20 de lei și de 10 lei alte speculații – dar nu are sens. Acumulează mai întâi câteva mii de lei în Bitcoin și Ethereum și apoi poți diversifica și cu ceva mai riscant. Deși prețul fluctuează des, pe termen lung aceste criptomonede sunt mereu în creștere.

Pot și vreau să împărtășesc mai mult cu tine, iar dacă și tu ești curios și vrei să investești inteligent în criptomonede, am creat un curs special pentru asta. E special conceput pentru începători însă la final vei fi mai capabil și mai bine pregătit decât 98% dintre oameni.

Ai link direct aici: https://catalinoanca.ro/curs/crypto/

Știu că este un domeniu nou, pe care nu îl stăpânești. Dar ai posibilitatea să te informezi corect și să pui întrebări. Așa că spune-mi: la ce întrebare nu ai încă răspuns? Lasă-mi mesajul tău și îți voi răspund cu drag.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei sa afli cand postez ceva nou?

Dă-mi voie să-ți trimit o notificare prin email. Singurul mod în care voi folosi adresa ta de email este ca să te anunț când apare conținut nou pe site. Fără spam, fără promoții. 

Articole pentru tine

Curs crypto GRATUIT

Peste 40 de lecții din care înveți cum să investești inteligent în criptomonede, fără să pierzi banii aiurea

Fără SPAM. Fără promoții.