Blockchain-ul și investițiile

Acum ai fundația necesară să înțelegi de ce se face atâta tam-tam cu Blockchain-ul și criptomonedele. Sper că ești la fel de entuziasmat ca și mine pentru oportunitățile pe care ni le oferă această tehnologie. Tot mai mulți oameni află și învață despre criptomonede pentru ca speră să se îmbogățească peste noapte. Însă nu trebuie să uităm, că deși vom face profituri considerabile, această tehnologie nu a fost creată pentru a câștiga bani, ci pentru a câștiga libertate. Libertate de comunicare, libertate de mișcare, libertate de alegere.

Să fii investitor e un stil de viață. Să gândești ca un investitor, să te comporți ca un investitor, să fii înconjurat de investitori. Așa cum și un stil de viața sănătos înseamnă să mănânci responsabil, să faci mișcare, să ai grijă de corpul și de mintea ta. Dacă vrei să slăbești, poți încerca o dietă, dar nu o să țină. Vei scăpa de niște kilograme dar apoi le vei recupera. E nesănătos să slăbești și să te îngrași constant, dar e și frustrant și deprimant.

Un stil de viața sănătos te ține toată viața. Dieta e o tentativă de scurtă durată, de a avea o viață sănătoasă. Iar eu îmi doresc să ai un stil de viața sănătos, atât pentru corpul tău, cât și pentru banii tăi.

În acest prim modul ai învățat de ce facem ceea ce facem. De ce criptomonedele sunt o investiție serioasă și nu doar niște speculații. Dacă nu înțelegi în ce bagi banii, vei fi tot timpul stresat când prețul crește sau scade, nu vei ști când să vinzi pentru profit sau cum să te ferești de pierderi.

În următorul modul vei învăța ce sunt Bitcoin și Ethereum precum și care este diferența dintre acestea și celelalte criptomonede. Așa cum ai învăța care sunt diferitele exerciții pe care trebuie să le faci, pentru a construi mușchi sau pentru a slăbi. Degeaba te-aș trimite să faci 50 de flotări și 100 de genuflexiuni dacă tu nu ai văzut vreodată tehnica corectă a acestor exerciții. Mai întâi înveți ce ai de făcut, și apoi faci corect. Nu îmi doresc să te accidentezi sau să îți ia mai mult timp decât este necesar.

Da, poți să spui că sunt antrenorul tău personal. Și în calitate de antrenor personal de investiții în criptomonede, vreau să te felicit pentru progresul tău de până acum. Ești la final de modul și te felicit pentru că ai ajuns până aici. Să începi este întotdeauna cel mai greu lucru. Se spune că odată ce ești în mișcare, continui să fii în mișcare. Deci ai acum inerția de partea ta.

De acum îți va fi din ce în ce mai ușor să treci prin următoarele module. Înveți lucruri noi, capeți încredere iar totul va avea din ce în ce mai mult sens. Dar nu vreau să treci repede prin aceste lecții, fără să le asimilezi. Fă exercițiile pe care ți le propun, pune întrebări în comunitate, fii curios.

Ești în locul care trebuie să fii ca să obții informațiile de care ai nevoie. Dacă faci treaba, vei obține rezultatele. Vei dezvolta abilitați, vei construi strategii, vei avea profit. Iar până acum ai făcut exact ceea ce trebuie. Ești aici, ai investit în acest curs, ești pe drumul cel bun. Bravo!

Înainte să-ți arăt cum să folosești criptomonedele în avantajul tău, mai întâi îți voi arăta care sunt cele mai importante monede virtuale și care este diferența dintre ele.

Până atunci, ți-am pregătit acest mini-test prin care să îți urmărești progresul la final de modul. Dacă ai urmărit fiecare lecție cu atenție, îți va fi simplu și ușor, iar la final ai confirmarea că ești pe drumul cel bun.

Cel mai ușor test online

Curs Home Expand All