Ce vei învăța din acest modul

A venit timpul să punem în practică tot ceea ce am învățat până acum. Să afli de unde să-ți cumperi criptomonedele și ce să faci cu ele.

Ai învățat ce sunt și cum funcționează blockchain-ul și criptomonedele, dar informația fără acțiune nu ajută la nimic. Nu vei putea profita de pe urma revoluției financiare a criptomonedelor doar cu informație. În acest modul vei cumpăra prima ta criptomonedă. Dar e important să știi de unde să cumperi în siguranță, fără să plătești prea mult pe comisioane.

Profitul se face la cumpărare. Vrei să cumperi la un preț bun și să nu dai mai mult decât este necesar pe comisioane. Când investești în criptomonede, ca cineva să profite, altcineva trebuie să piardă. Însă indiferent de cine pierde sau câștigă, platformele care îți vând ție criptomonede vor câștiga întotdeauna pentru că percep comision la fiecare tranzacție.

Cu cât o astfel de platformă face tranzacționarea mai ușoară pentru tine, cu atât vei plăti mai mult. Dar dacă ești dispus să înveți cele mai eficiente metode de a cumpăra monede virtuale, vei tranzacționa la fel de simplu, vei plăti mai puțin pe comisioane și te vei bucura de un profit mai mare.

Dacă cumperi la un preț corect și nu lași aceste platforme să îți fure din profituri vei ajunge mai repede la libertatea ta financiară. Profiturile vor fi mai mari, vei acumula mai repede și vei avea mai mult timp pentru cei dragi și să călătorești. Sau să îți trăiești viața exact așa cum îți dorești tu. În loc să-i îmbogățești pe cei care îți vând criptomonede, vei contribui la propria ta bunăstare.

Însă mai important decât profitul este să nu pierzi banii pe care îi investești. Aceasta este regula numărul 1. Iar piața crypto este în atenția multor rău făcători. Hackeri, țepari, cu care nu vrei să ai de a face. De aceea, înainte de a te gândi la profit, trebuie să te gândești la siguranța fondurilor tale.

Eu am testat zeci de platforme ca să fiu sigur că le folosesc doar pe cele mai bune. Întotdeauna sunt atent să fie un echilibru între securitate, comisioane mici dar și o experiență plăcută de tranzacționare. Nu mi-a plăcut niciodată să plătesc comisioane mari la retragere așa că am căutat metode și alternative să evit asta. De exemplu, ca să retragi Bitcoin de pe o astfel de platformă te costă între 60 și 100 de lei. Ce te faci dacă criptomonedele tale valorează doar 500 sau 1000 de lei?

Dar stai fără grijă, ești pe mâini bune. Le-am testat pe toate și voi împărtăși cu tine cele mai potrivite opțiuni, ca să nu fie nevoie să-ți faci vreo grijă. Am ajutat zeci de mii de oameni prin intermediul lecțiilor mele de pe YouTube iar pentru tine am creat o experiență personalizată ce cuprinde toată cercetarea mea din ultimii 4 ani.

Îmi doresc pentru tine să fii un investitor inteligent care știe ce face și știe cum să profite de pe urma criptomonedelor. Știu că te pot ajuta și sunt aici pentru tine, însă tu va trebui să faci pașii necesari. Va trebui să urmărești lecțiile și să pui în aplicare ceea ce înveți. E important să pui întrebări și să fii curios. Imaginează-ți bucuria pe care o vei simți atunci când îți vei vedea investițiile cum cresc iar tu vei fi liniștit, fără griji.

Vei fi liniștit, fără griji pentru că ai încredere în abilitățile tale și înțelegi în ce te-ai băgat. Nu vei avea motiv de neliniște sau de panică, dacă ai o strategie inteligentă. Iar pentru asta ești în locul potrivit la momentul potrivit. Bucură-te pentru acest modul pentru că urmează să afli cum să folosești criptomonede în siguranță pentru a-ți asigura profitul încă de la prima investiție.

Te aștept pe pagina următoare!

Curs Home Expand All