Ce vei învăța din acest modul

Bine te-am găsit la cel de-al doilea modul al cursului de investiții inteligente în criptomonede! Vreau să te felicit pentru că ai finalizat primul modul și acum știi ce este Blockchain-ul, care este diferența dintre blockchain, criptomonede și NFT, precum și care este viitorul internetului, așa cum ne promite această nouă tehnologie.

Doar 4% din populația planetei folosește acum criptomonede. Imaginează-ți cum va fi atunci când 10%, 20%, 50% dintre oameni vor interacționa cu ajutorul blockchain-ului; la fel de simplu și de ușor așa cum folosim acum telefonul mobil, social media, internetul. Ai oportunitatea să fii printre primii care au acces la această tehnologie, să investești din timp în următoarea revoluție tehnologică. Nici măcar nu trebuie să riști foarte mult.

E important să acumulezi puțin câte puțin, atât cât îți permiți, să pui bani deoparte lună de lună, și să ai răbdare. Așa îți câștigi libertatea de a-ți trăi viața cum îți dorești. Să faci banii să lucreze pentru tine. Iar dacă ai încredere în această tehnologie, îți va fi ușor să investești inteligent pentru că lună de lună vei pune bani deoparte pentru libertatea ta.

Dar ca să ai încredere, trebuie să știi ceea ce faci. Trebuie să știi în ce bagi banii. Altfel, vei fi tentat să urmărești următoarea monedă trendy, să pierzi orele cu ochii-n monitor căutând o comoară, să te uiți stresat la telefon cum investiția ta crește sau scade. Vei investi în monede cu nume de căței, care nu au nici un viitor.

Tu ai o viață de trăit. Pasiuni de urmat. Bucurii de împărtășit. În final, asta îți dorești. Nu să deschizi o aplicație pe telefon și să pariezi care dintre cele 3-4 litere de pe ecran va fi următoarea câștigătoare a loteriei speculațiilor. E oribil să nu poți dormi noaptea sau să te cerți cu partenerul pentru că nu ești prezent în viața ta. Am fost și eu acolo. Mă trezeam brusc în miez de noapte cu gândul la ce mai face moneda mea obscură în oceanul de bani investiți fără cap. Oare s-a dublat, oare s-a triplat? Ah, nu. Am pierdut jumătate din ei.

M-am luat după ‘experți’ de pe YouTube are aveau mai multă experiență decât mine. Dar ei fac bani din reclame și parteneriate, nu din criptomonedele pe care ți le băgă ție pe gât. Am făcut fiecare greșeală pe care ți-o poți imagina. Dar la final, tot sunt pe profit.

Pentru că oricâte greșeli am făcut, câștigurile le-au depășit. În investiții nu trebuie să fii tot timpul câștigător. Dar trebuie să câștigi mai mult decât pierzi. De aceea în acest modul îți voi explica în detaliu ce sunt criptomonedele și vei putea face diferența dintre Bitcoin, Ethereum și alte monede virtuale. Vei putea face diferența dintre o investiție bună și una păguboasă, ca mai apoi, în următoarele module, să îți creezi propria strategie profitabilă.

Așa că hai să începem prima lecție special dedicată criptomonedelor. Te aștept pe pagina următoare.

Curs Home Expand All