Educație, nu informație

Ai avut parte de un modul plin de informații, nu-i așa?

Ai aflat ce sunt banii de fapt și de ce are Bitcoin valoare. Ai aflat cu ce este diferit Ethereum și care e utilitatea NFT-urilor. Sper că înțelegi mai bine acum ce sunt și cum funcționează criptomonedele, cel puțin la nivel de concept. Pentru că în următorul modul urmează să punem în practică ce doar am discutat până acum.

E important să înțelegi de ce criptomonedele în care investești au valoare, pentru că așa vei putea să faci cele mai multe profituri. Dacă ai încredere în ce investești, nu te vei panica când prețul va scădea temporar, ci te vei bucura de oportunitatea de a cumpăra mai ieftin.

Îmi aduc aminte când în Martie 2020 prețul Bitcoin-ului scăzuse peste 60% și se vindea cu 4000 de dolari. Deși aveam bani la dispoziție, nu știam cât să investesc. Urmăream atunci tot felul de ‘specialiști’ care ziceau că prețul poate cădea și mai mult și așteptam ‘momentul oportun’. Dar am ratat momentul oportun pentru că eram interesat mai mult de preț, în loc să mă intereseze proiectul și valoarea lui în viitor. N-are importanță dacă cumperi la 3000, 4000 sau 5000 de dolari, dacă ai încredere că proiectul valorează mult peste 50.000 de dolari. Am ezitat la 4000, dar am investit la 5000, la 6000, la 10.000 și la 30.000 de dolari. Pentru că acum îmi este clar în ce direcție evoluează tehnologia și înțeleg valoarea pe care o crează în lume, în timp. Prețul este o distragere de la ce este cu adevărat important.

Acum când prețul scade, mă bucur pentru că am oportunitatea de a acumula mai mult Bitcoin, la un preț redus. Atunci când oamenii se panichează, atunci se creează avere. Dar nu poți avea această atitudine contra-intuitivă dacă nu ai încredere în investiția ta.

Sper că ești lămurit cu privire la ce sunt criptomonedele și entuziasmat să înveți mai multe. Știu că ai întrebări fără răspuns, de aceea ești bine venit în comunitatea noastră de pe Discord: https://catalinoanca.ro/comunitate/discord
Am creat această comunitate tocmai ca să răspundem la întrebări și să ne ajutăm între noi.

Nu vreau să ofer informație, ci educație. Clădim aici fundația pentru ca tu să investești inteligent, și nu doar în criptomonede. Vei putea apoi să construiești pe această fundație, să faci banii să muncească pentru tine, să ai surse de venituri pasive iar tu să te bucuri de mai mult timp cu cei dragi, să călătorești, să îți trăiești viața așa cum îți dorești.

Ai urmărit primul modul de unde ai învățat ce este și cum funcționează blockchain-ul. Acum ești la final de modul 2, de unde ai aflat ce sunt și cum funcționează criptomonedele. Sper că ești entuziasmat de cum această educație îți poate schimba viața. Nu contează că n-ai putut cumpăra Bitcoin la 5000, 10.000 sau 30.000 de dolari. Cel mai bun moment pentru a investi în criptomonede a fost în 2009. Următorul cel mai bun moment este acum.

Vreau să te felicit că vrei să înveți să investești inteligent în criptomonede. Poate ai impresia că e prea multă informație și ne mișcăm prea încet. Dar vreau să asimilezi această informație, să te gândești la ea, să treci din nou prin aceste lecții dacă ai nevoie. Așa cum am mai zis, construim o fundație la care tu să adaugi abilitați și, mai ales, încredere în ceea ce faci. Încredere că te poți bucura de libertate financiară, fără griji, stres sau panică. Ești în locul potrivit, la timpul potrivit.

Ți se va schimba viața din moment ce vei învăța cum să cumperi primele tale criptomonede și cum să te folosești de ele. Asta vom face în următorul modul. A venit timpul să punem în practică ce am învățat și să interacționăm cu fascinanta lume a blockchain-ului.

Te aștept pe pagina următoare!

Dar până atunci, crezi că poți obține punctaj maxim la testul acestui modul?

Curs Home Expand All