Ce vei învăța din acest modul

Bine ai venit și felicitări pentru că ai făcut acest pas important, un pas pe care majoritatea oamenilor nu îl fac.

Am pregătit pentru tine multe lecții și deși sunt multe, pot să-ți garantez că va merita să le urmărești cu atenție, pe toate. Ai făcut deja pasul cel mai important, și anume să începi. Majoritatea oamenilor eșuează la acest capitol. Vor o viață mai bună, vor mai mulți bani, mai mult iubire, vor mai mult de la viața lor, dar rămân cu vrutul, pentru că nu pun osul la treabă.

Dar tu nu ești așa, tu te-ai apucat de treabă, ai început acest curs și vreau să te felicit pentru asta!

În acest modul îți voi explica ce este Blockchain-ul, și voi clarifica ce impact are el asupra ta, asupra noastră, asupra omenirii. Toată această industrie a criptomonedelor se bazează pe tehnologia Blockchain și este important să înțelegi cum poate schimba Blockchain-ul lumea în care trăim astăzi. De asemenea, îți voi explica și diferența dintre blockchain, criptomonede și NFT, ca să mă asigur că înțelegi bine acești termeni în modulele viitoare.

Acest modul este esențial pentru că e baza înțelegerii Bitcoin-ului, cea mai importantă criptomonedă la ora actuală. Au mai existat tentative de a crea bani virtuali, dar toate aceste proiecte au eșuat până să fie inventat Blockchain-ul.

Revoluția financiară a început și e o bună oportunitate de care poți profita și tu. Ai șansa să câștigi libertatea de a face ce vrei cu viața ta, dacă investești inteligent în această revoluție. În primul rând să investești în tine și în educația ta. Banii vin și se duc, dar cine ești tu ca persoană, ce ai în cap și în suflet, vor rămâne cu tine pentru întotdeauna indiferent de câți bani ai în portofel. Și prin asta vei reuși să cucerești lumea, să trăiești viața după propriile reguli.

Dar ești aici ca să faci bani și înțeleg asta.

Și ca să profităm de oportunitatea pe care ne-o oferă criptomonedele, va trebui să începem cu fundația, cu înțelegerea tehnologiei din spatele Bitcoin-ului. Nu trebuie să fii expert, de aceea nici nu îți voi explica cu prea multe detalii inutile. Dar voi explica cât pot eu de simplu ca să îți fie ușor de înțeles.

Și ușor, ușor, cu fiecare modul, vom aborda subiectele de la simplu, la complex.

În acest fel am gândit 7 module, dar e foarte posibil să mai apară și altele, în funcție de nevoile tale. Așa că îți recomand să te implici în mod activ, să pui întrebări, și în funcție de nevoile tale voi adăuga conținut nou, ca să fiu sigur că îți ofer ceea ce îți promit.

Și promisiunea mea este că îți ofer cel mai complet curs de investiții inteligente în criptomonede. Adică vei găsi în acest curs tot ce ai nevoie ca să-ți înmulțești banii, fără să riști prea mult.

Ca să ajung să te învăț și pe tine aceste lucruri, am parcurs un drum anevoios. Mii de ore de studiu, nenumărate tranzacții, am pierdut bani, am făcut bani. Am investit în cursuri și newslettere de investiții, am fost tras în țeapă și am creat un canal de YouTube ca să ajut oameni să nu pățească la fel. Am creat un curs exclusivist în limba engleză, iar acum unul pentru tine în limba română.

Misiunea mea este să creez un drum mai ușor pentru tine, să te păzesc de pericole. Să nu fie nevoie să faci capătul internetului ca să te simți în siguranță și pe drumul cel bun. Vreau să mă țin de această promisiune, indiferent dacă ai experiență cu criptomonedele sau dacă ești începător. Dar mai ales dacă ești începător, chiar paralel cu tehnologia.

Așa că începem cu fundația, și te voi învăța despre Blockchain. Apoi, îți voi explica ce sunt criptomonede și cu ce te ajută ele. În cel de-al treilea modul te voi învăța cum să folosești criptomonedele în viața ta de zi cu zi, ca apoi, în modulul 4, să îți arăt cum se fac bani din criptomonede și ce metode sunt potrivite pentru tine.

Există mai multe metode de a face bani din criptomonede, însă ai nevoie de strategie. O strategie reprezintă un set de acțiuni care produc în mod consistent același rezultat. Iar în cazul acestui curs, îți voi dezvălui strategii de investiții care au dovedit în mod consistent că generează profituri cu risc minim. Despre asta vom vorbi în modulul 5. Excitant, nu-i așa?

Însă nu putem vorbi despre profituri fără să luăm în considerație taxele, impozitele și dările la stat. Cu cât accepți mai repede și mai ușor că o parte din profiturile tale vor ajunge la Stat, cu atât mai bine. Bineînțeles, în modulul 6 îți voi oferi toate informațiile necesare, îți voi arăta cât și cum se declară profiturile dar și cum să o faci în cel mai eficient mod. Nu îmi doresc să dai la Stat mai mult decât trebuie și voi avea grijă de asta.

Iar în final, dacă vrei să știi în ce investesc eu acum și cum aș investi dacă aș fi la început de drum, am dedicat un modul întreg pentru asta, modulul 7. În tot acest curs voi vorbi din experiența personală, lucruri pe care le-am învățat pe pielea mea în mai bine de 4 ani. Însă în acest ultim modul îți voi explica exact cum aplic tot ceea ce te învăț pe tine în investițiile mele personale.

Sunt multe lucruri de învățat, dar informația fără acțiune este inutilă. De aceea, vei avea acces la câte un modul pe săptămână.

Ai la dispoziție cel puțin o săptămână în care să treci prin fiecare modul și să aplici în viața ta lucrurile pe care le înveți. În primele module va fi mai multă informație decât acțiune, dar e important să experimentezi lumea cu noile cunoștințe acumulate în acea săptămână. Știu că plăcerea cea mai mare este să începi să faci bani, însă nu-ți va fi de folos să treci rapid de la lecție la lecție sau să sări peste module, fără să crești progresiv, de la simplu la complex.

Îmi aduc aminte cum în liceu, la orele de matematică, fiecare început de an era simplu. Primele 2-3 lecții le înțelegeam și mă bucuram de note mari. Apoi nu îmi făceam temele, pierdeam firul și se ducea naibii tot semestrul. La început eram de 10, ca în teză abia să iau un 5.

Nu vreau să pățești și tu asta. Chiar dacă ai ceva experiența cu criptomonedele, treci prin toate modulele pentru că sigur vei afla ceva nou de la mine.

În plus, te invit pe canalul de Discord unde am creat o întreagă comunitate, atât începători cât și oameni cu experiență, ca să împărtășim și să învățăm unii de la alții. Acum avem acest canal de Discord, în viitor poate fi altceva. Dar vino alături de noi, oameni cu mentalități și interese similare, oameni care vor să facă bani prin investiții inteligente.

Creează-ți un cont și intră în comunitate: https://catalinoanca.ro/comunitate/discord

De aceea ești aici, să crești, să înveți, să faci mai mulți bani ca îți trăiești viața după propriile reguli. Să petreci mai mult timp cu cei dragi ție, să călătorești, să trăiești viața așa cum vrei tu. Iar în comunitate vei găsi oameni care au un scop comun ca și tine, oameni cu care poți vorbi de la același nivel despre investiții și criptomonede. Un loc în care îți poți împărtăși ideile dar și întrebările, pentru că ești unul de-al nostru și te vom ajuta cu drag.

Dar Blockchain-ul și criptomonedele sunt mai mult decât atât.

Scopul criptomonedelor nu este să facă oamenii bogați. Noi putem beneficia de asta, dar are loc o revoluție tehnologică. Fie că tu faci sau nu bani investind în criptomonede, tehnologia evoluează și perturbă multe industrii.

Industria financiară, e evident, prin monede virtuale și servicii financiare descentralizate. Piața imobiliară nu va mai arăta la fel, din momentul care Blockchain-ul va fi folosit ca să elimine intermediarii, cum ar fi notării. Jocurile video explorează deja integrarea NFT-urilor ca un progres natural al tehnologiei. Și multe, multe altele.

Acum sau mai târziu tot va trebui să înveți despre criptomonede. Ai șansa acum să fii printre primii care fac asta. Doar 4% din populația planetei dețin criptomonede.

Da, știu. Pare un domeniu atât de popular însă nu e încă mainstream, nu e cunoscut de toată lumea. Tocmai de aceea ai șansa acum să investești inteligent ca să profiți la maxim atunci când criptomonedele vor deveni o normalitate așa cum sunt astăzi telefoanele mobile sau adresele de email.

Așa că hai să începem cu prima lecție, despre Blockchain. Te aștept pe pagina următoare.

Curs Home Expand All