În ce criptomonede investesc eu acum

portofoliu de criptomonede speculative

Acestea sunt speculațiile pe care le urmăresc la sfârșit de 2022. Suntem în plin bear market și facem dollar-cost averaging (DCA) pe această scădere a prețurilor. Lista de mai sus are scop informativ, ca să-ți faci o idee despre genul de criptomonede cu care speculăm. În același timp poți vedea cât de profitabile au fost aceste recomandări, dacă ai fi avut acces la ele de la început.

Dacă te abonezi la serviciul de notificări, primești ocazional mesaje în legătură cu noi oportunități precum și alerte critice cu privire la ce se întâmplă în piață. Să nu pierzi bani în catastrofe gen LUNA, Celsius, BlockFi sau FTX. Chiar și atunci când vei fi la curent cu aceste notificări, cum le folosești e responsabilitatea ta. Acest serviciu are scop informativ și nu poți da vina pe mine și pe nimeni altcineva pentru pierderile, dar nici pentru câștigurile tale.

Serviciul de notificări este încă în construcție, însă nu vreau să fi ajuns pe această pagină fără să primești nimic. Lasă-mi adresă de email în câmpul de mai jos și îți voi oferi 20% reducere la lansare. Imediat ce e gata, îți voi trimite un mesaj cu un cupon de reducere.

Curs Home Expand All